Kui Te ei tööta enam ettevõttes, mille grupiga olete liitunud, siis ettevõtte töötajate grupist saab Teid eemaldada ainult Teie endine tööandja, kuna iga ettevõte haldab oma kontot ise ning lisab/eemaldab töötajaid gruppi/grupist.